Tietoa
Tuoteluettelo

Painepesurit

Korkeapaineiset

pesurit Omassa talossa asuessa, maaseututalossa omistaessa tai ulkotöitä tehdessä korkeapaineiset pesurit voivat olla erittäin hyödyllisiä. Ne ovat lähes aina joko sähkö- tai bensiinikäyttöisiä. Jotta löytäisit helposti sen, mitä etsit, eikä sinun tarvitsisi epäröidä päätöksessä, neuvomme sinua valitsemaan parhaan vaihtoehdon ja mikä korkeapaineinen pesuri sopii sinulle parhaiten.

Verkossa Bigboxista voit hankkia: Karcher, Blaupunkt, Bosch, STIGA, Cecotec, Camry ja monien muiden valmistajien pesureita, niiden lisävarusteita ja niihin liittyviä tuotteita. Voit suodattaa ja lajitella pesureita seuraavien kriteerien mukaan: hinta, valmistaja, maksimaalinen käyttöpaine, veden virtauksen voimakkuus, maksimaalinen veden virtauksen lämpötila ja onko imuripumppua veden ottamiseksi.

Kaikki imurit toimivat samalla tavalla, ero on vain siinä, onko niitä pumpattu suurella paineella sähkömoottorilla vai bensiinimoottorilla. Sähköpesurit ovat epäilemättä helpommin hallittavissa, eivät vaadi polttoaineen täyttämistä, on helpompi säätää kaikkea. Ne ovat myös halvempia kuin bensiinipesurit (yleensä), toimivat hiljaisemmin ja puhtaammin, ja niillä on suurempi liikkuvuus, koska ei tarvitse vetää niin paljon painoa. Mutta olisi vaikea löytää erittäin tehokasta, teollisiin tarkoituksiin sopivaa pesurimallia, joka olisi sähköinen. Mutta ympäri taloa ja keskikokoisiin töihin soveltuvat erinomaisesti paitsi ammattilaiset, myös laadukkaat ja luotettavat Karcher, Bosch tai muut valmistajat pesurit.

Pääkriteerit, joiden perusteella pesureita valitaan, ovat maksimaalinen toimintapaine ja maksimaalinen veden virtaus.

Kevyeen työhön riittävät pesurit, jotka ovat 80–130 barin painealueella ja voivat kuluttaa jopa 450l vettä tunnissa. Keskitason töihin tarvittaisiin sellaisia ​​pesureita, jotka toimivat 135–190 barin alueella ja voivat kuluttaa jopa ~670l vettä tunnissa. No, raskaissa ja erittäin paljon voimaa vaativissa tehtävissä voima ei ole rajoitettu, mutta melkein kaikkeen riittää 250–275bar paine ja yli 700l/h veden virtaus.

Muista, että on olemassa sekä kylmän että kuuman veden korkeapaineisia pesureita. Kylmän veden pesureita käytetään yleensä henkilökohtaisiin tarpeisiin, ne ovat yleensä halvempia ja sopivat ihanteellisesti autojen, mutakerääntymien, muiden likojen puhdistukseen. Kuumavesipesurit sopivat hyvin teollisuudelle, maataloudelle. Ne ovat yleensä kalliimpia ja monimutkaisempia laitteita, mutta ne toimivat tehokkaammin.

Jokaisen pesurin mukana voi tulla myös lisävarusteita. Niiden joukossa on erilaisia ​​päitä, kahvoja, letkuja ja muita lisävarusteita, jotka auttavat laajentamaan laitteen toiminnallisuutta tai sopeuttamaan sen paremmin tarpeisiisi. Mitä enemmän lisävarusteita on mukana, sitä parempi sinulle, koska sinun ei tarvitse ostaa niitä erikseen. Muista, että useimpiin tuotteisiin sovelletaan usein alennusta. Jos haluat olla ensimmäisten joukossa, jotka saavat tietää alennusmyynneistä, alennuksista ja alennetuista hinnoista, tilaa uutiskirjeemme ja saat aina ajankohtaista tietoa ja erikoistarjouksia.