Tietoa
Tuoteluettelo

Pölynimurit

Bigbox.fi verkkokauppa Pölynimurit jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Karcher, Bosch, Philips, Nilfisk, Electrolux. Pölynimurit hinta(t) alkaen 5,40 €. Bigbox.fi:ssä on yli 1092 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Imurit

Yksi tärkeimmistä laitteista jokaisessa kotitaloudessa - imurit. Nykymaailmassa meillä on erittäin laaja tuotevalikoima, joten nykypäivän ostajat voivat valita Xiaomi, Philips, Samsung, Dyson, Karcher, Electrolux, Bosch ja monien muiden valmistajien imureista. Näihin kuuluvat myös robotit, luuttu-imuri, langaton autonimuri, teollisuuden rakennusimuri ja useat kannettavat akkukäyttöiset imurit sekä monet muut.

Voit suodattaa ja lajitella imureita tuotekatalogissa sellaisten kriteerien perusteella, kuten: ostettavuus, hinta, valmistaja, energiatehokkuusluokka, imurin tyyppi, moottorin suodatin, toiminnalliset ominaisuudet, pölynkeruutapa, kovien lattioiden ja mattojen puhdistus, sekä pölyn pidätysluokka, Wi-Fi-liitäntä. Kaikki vesisuodattimilla tai muilla suodattimilla varustetut imurit voidaan myös lajitella ja verrata keskenään. Näin jokainen ostaja voi helposti nähdä, mikä tehokas pestävä imuri tai mikä halvempi syklonimalli vastaa parhaiten nykyisiä tarpeita. Muista, että jotkut imurit vaativat pussin vaihtamista, ja esimerkiksi pesuominaisuuksilla varustettu imuri tulisi säännöllisesti puhdistaa ja tyhjentää.

Autonimuri on hyvä investointi, joka mahdollistaa auton sisätilojen ja/tai takakontin siisteyden ja järjestyksen ylläpitämisen. Mitkä imurit ovat parhaita omassa luokassaan? Tästä kertoo paljon muiden Bigboxin ostajien arvostelut, jotka löydät jokaisen tuotteen omalta sivulta. Luettelosta on helppo nähdä myös, mitkä imurit myydään nyt tarjoushintaan. Usein kumppanimme SB Leasing tarjoaa tuotteille oman tarjouksensa - leasing ilman hintanousua.

Onko parempi ladata akkukäyttöinen vai verkkovirtainen imuri? Yksiselitteistä vastausta ei ole, koska molemmilla laitteilla on omat etunsa omilla alueillaan. Esimerkiksi autot tarvitsevat langattoman imurin ulkotiloissa imurointia varten ja päästäkseen helposti jopa vaikeapääsyisiin paikkoihin. Autonimurin tulisi siis olla minikokoinen, mutta sillä pitäisi olla riittävästi tehoa ja sen pitäisi olla langaton. Kotona tai jossain tilassa, jossa tarvitaan suurempia imurin kapasiteetteja, verkkovirtaimuri on parempi.

Robotti-imurit ovat usein ilman pussia, ne voivat toimia vedellä tai ilman. Niiden monimuotoisuus on melko valtava, joten valittaessa on tärkeää tehdä erillinen prioriteettilista ja tehdä päätökset sen mukaan.

Höyryimuri soveltuu tiettyjen, erityisten pintojen imurointiin ja puhdistukseen. On myös mainittava imurin tehon tärkeys. Mitä suurempi se on, sitä enemmän voimaa sillä yleensä on. Siksi pieni ja kompakti autoimuri on melkein aina vähemmän tehokas kuin ammattimainen, teollisuustyyppinen pölynimuri. Ergonomian ja käytön mukavuuden lisäksi on mainittava, että ihanteellinen imuri olisi: hiljainen, langaton, älykäs. Nämä kolme ominaisuutta ovat tärkeitä valittaessa paitsi robottia, myös melkein minkä tahansa muun tyyppistä imuria.

Lisäksi voit tiedustella, onko saatavilla lisävarusteita ja suuttimia, jotka sopivat eläinten karvojen tai erityisten likojen imurointiin. Myös tehon lisäksi imurin erityisominaisuudet ovat tärkeitä. Esimerkiksi, on erityisiä malleja, jotka on suunniteltu nimenomaan tuhkan imurointiin. Tavallinen imuri ei sovi tähän tarkoitukseen.

Joten, jos olet kiinnostunut automaattisesta, sähköisestä imurista, jossa on jätekontteja roskien keräämiseksi, höyryllä parempaan puhdistukseen tai muilla lisävarusteilla ja ominaisuuksilla, Bigbox-kaupasta löydät varmasti kaiken tarvitsemasi.