Tietoa
Tuoteluettelo

Sähkövatkaimet

Bigbox.fi verkkokauppa Sähkövatkaimet jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Bosch, KitchenAid, Adler, Smeg, Beper. Sähkövatkaimet hinta(t) alkaen 13,49 €. Bigbox.fi:ssä on yli 125 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Vatkaimet sekoittajat

Jokainen keittiö hyötyy vatkaajista (sekoittajista). Riippumatta siitä, pidätkö maidon cocktailien tekemisestä, kokeilusta reseptien kanssa tai erilaisten herkkujen valmistuksesta - sekä käsikäyttöinen että sähköinen sekoitin on hyödyllinen hankinta, joka maksaa itsensä takaisin lähes jokaisessa kodissa.

Myymälässämme löydät: AEG, Bosch, BRAUN, Camry, Cecotec, Gorenje, Philips, Tefal ja monien muiden valmistajien vatkaimet, jotka voit valita kriteereiden, kuten hinnan, tehon (W), runkomateriaalin, onko turbo-tila, värin ja nimen perusteella. Kuinka valita paras vatkaaja?

Ensinnäkin - sinun pitäisi tietää, millainen vatkaaja tarvitset. Esimerkiksi maitovaahdottajat sopivat ihanteellisesti niille, jotka omistavat käsikäyttöisen kahvinkeittimen tai pitävät maidon cocktailien valmistuksesta. Vahva planeettavatkain tai seisova vatkaaja sopii paremmin niille, jotka tarvitsevat usein esimerkiksi terveellisen cocktailin, vauvojen soseen, muita terveellisiä tai jälkiruokien ruokia ja/tai sekoituksia.

Paras valinta on aina monitoimisekoitin. Vaikka ei ole salaisuus, että monitoimilaitteet voivat olla hieman kalliimpia ja hieman vähemmän ergonomisia koon vuoksi (ne eivät ole mini), toiminnallisuuden monimuotoisuus ja monipuolisuus korvaavat nämä näkökohdat. Monet etsivät vatkainta helpompaan cocktailien valmistukseen. On myös hyvä muistaa, että cocktailien valmistuksessa kaikki ei riipu vain sekoittimen tehokkuudesta, vaan myös raaka-aineiden laadusta (esimerkiksi kerma kahvijuomiin, siirapit muille cocktaileille).

Jotkut vatkaimet myydään kulhon kanssa. Tällainen laite on vielä käytännöllisempi ja monipuolisempi, koska se ratkaisee suuren ongelman omistajille. Sen sijaan, että ostaisit erikseen kulhon tai muun astian, johon kaikki voidaan kaataa, se on jo mukana. Mikä tahansa keittiösekoitin voi myös olla erilaisia suuttimia, joita voidaan käyttää erilaisten tuotteiden vatkaamiseen. Esimerkiksi jotkut soveltuvat paremmin munien vatkaamiseen, toiset - maitovaahdolle tai paksulle soseelle.

Jokaisen tuotteen vieressä näet myös kuvakkeen, jossa ilmoitetaan arvioitu toimitusaika. Tämä tieto auttaa suunnittelemaan online-ostoksia paremmin.

Tilaa uutiskirje ja osta useammin halvemmalla ja alennuksella. Tilaajat ovat ensimmäisiä, jotka saavat tietää myynnistä, ja he saavat myös alennuskoodeja sähköpostilaatikkoihinsa, ja joskus jopa lahjoja. Kalliimpia sekoittimia voi ostaa osamaksulla, hyödyntämällä yhteistyökumppanimme SB Leasing -tarjouksia. Kun olet luonut tilin, voit lisätä tuotteita toivelistallesi ja palata niihin myöhemmin, kun on sopiva aika ostaa. Tällä tavoin et menetä näkyvistä yhtään vatkainta (sekoitinta), muuta keittiötekniikkaa. Jos et löydä vastauksia kysymyksiisi tuotetiedoista, voit esittää ne asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisessa mediassa.