Tietoa
Tuoteluettelo

Kaapit, lipastot

Kaapit ja pienkaapit

Bigboxin verkkokaupasta löydät houkuttelevaan hintaan huonekaluja ja sisustusesineitä, kuten erilaisia kaappeja ja pienkaappeja.

Tarjoamme eri valmistajien, eri tyylien, ainutlaatuisten muotoilujen ja monen kokoisia kaappeja ja pienkaappeja. Riippumatta siitä, millaisen vision sinulla on makuuhuoneesi, eteisesi, olohuoneesi tai minkä tahansa muun tilan sisustuksesta, löydät tarvittavat kaapit ja pienkaapit juuri meiltä.

Tuotevalikoimamme koostuu tuhansista eri mallisista kaapeista ja niiden settiversioista, joten tuotteiden filtterit, vertailu- ja lajittelutyökalut helpottavat merkittävästi etsimistäsi. Tuotteiden suodattimet mahdollistavat valikoiman rajaamisen niin, että näet vain esimerkiksi 120cm, 150cm, 180cm leveät kaapit, valitset tammea sisältävät pienkaapit tai erotut muilla ominaisuuksilla. Vertailu auttaa sinua ymmärtämään, mikä useista eri vaihtoehdoista sopii sinulle parhaiten. Ja lajittelu helpottaa suosituimpien tai edullisempien kaappien ja pienkaappien löytämistä.

Voit ostaa mieluisat huonekalut myös alennuksella, joka voi koskea tiettyjä tuotteita. Kannattaa mainita, että tarjoamme mahdollisuuden valita itsellesi sopivimman maksu- ja toimitustavan sekä mahdollisuuden maksaa osamaksulla. Lisäksi, jos tilaat uutiskirjeemme, olet ensimmäisten joukossa, jotka saavat tietää, milloin kaapit ja pienkaapit tulevat alennusmyyntiin, milloin tarjouksia sovelletaan ja milloin on mahdollisuus ostaa halvemmalla.

Kaappi- ja pienkaappityypit Bigbox-verkkokaupassa

Tarkastellaanpa suosituimpia kaappi- ja pienkaappityyppejä ja niiden ominaisuuksia.

Kaapit

Liukuovikaapit lisäävät mukavuutta olohuoneessa tai makuuhuoneessa. Suuret liukuovelliset vaatekaapit säästävät tilaa, koska niiden avaaminen ei vie turhaa tilaa.

Pulmaa rajoitetun tilan kanssa huoneessa usein ratkaisevat kulmakaapit ja pienkaapit, joiden runko käyttää tehokkaasti tilaa huoneen kulmassa.

Remontoitavissa tai uusissa tiloissa valitaan usein seinään asennettavat kaapit. Ne eivät vie ylimääräistä lattiapinta-alaa ja soveltuvat erinomaisesti suuriin taloihin, mutta ovat erityisen hyödyllisiä pienemmissä asunnoissa.

Jos valitset kaapin, jossa on avattavat ovet, yleensä valitaan joko 2 ovea tai 3 ovea sisältävät mallit. Kolmen oven malli sopii parhaiten, jos sinulla on paljon erilaisia vaatteita tai esineitä, mutta jos järjestät kaiken yksinkertaisesti tai pinnallisesti, yksinkertaisempi huonekalu riittää.

Pienkaapit

Tuotevalikoimassamme on paljon erilaisia pienkaappeja, joista jotkut voidaan luokitella myös lipastoiksi.

Kylpyhuoneen pienkaapit ovat ehkä suosituin huonekalu tässä kategoriassa. Seinälle ripustettavat hyllylliset ja/tai peililliset tai lattialle asetettavat laatikolliset kaapit toimivat kosmetiikka-, hygienia-, lääke- tai muiden tuotteiden säilytyspaikkana sekä sisustuselementtinä.

Myös yöpöydät, jotka sijoitetaan sängyn viereen, ovat suosittuja. Kauniit, minimalistiset valkoiset, luonnollisesti näyttävät klassiset, puiset tai kirkkaamman väriset mallit lisäävät mukavuutta makuuhuoneessa.

Yhä enemmän huomiota kiinnitetään myös hyviin toimiston pienkaappeihin. Kotona työskentelevien tarve kasvaa ja samoin kasvaa myös tarve liikuteltavien pienkaappien valikoimaa.

Tilaa säästäville sopivat myös vaatehuoneet – pienkaapit, jotka mahtuvat helposti vaatekaappiin. No, ja lastenhuoneeseen vain lasten pienkaapit, jotka erottuvat leikkisällä ulkonäöllään.