Tietoa
Tuoteluettelo

Leipäkoneet

Bigbox.fi verkkokauppa Leipäkoneet jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Tefal, First Austria, Morphy Richards, Gorenje, ETA. Leipäkoneet hinta(t) alkaen 73,71 €. Bigbox.fi:ssä on yli 20 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

UKK

Toimitusaika on yleensä 1-3 työpäivää. Tarkemmat aikataulut saat kohdekohtaisesti.

Leipäkoneet

Niille, jotka pitävät tuoreudesta, herkullisesta leivästä ja leivonnaisista, leipäkone on ehdoton kotona. Tämä laite on osa ruoanlaitto- ja leivontatekniikkaa, joten se on yleensä keittiössä. Bigbox-verkkokaupassa voit hankkia helposti, mukavasti, nopeasti ja itsellesi sopivalla hetkellä suosituimmat/myydyimmät tai uusimmat Tefal, Panasonic, Gorenje ja monien muiden valmistajien leipäkoneet hyvään hintaan.

Voit järjestää, lajitella, suodattaa ja vertailla tuotteita sellaisten kriteerien mukaan kuten: valmistaja, hinta ja muut. Tässä luettelossa sähköiset leipäkoneet ovat suosituimpia, ja niitä voidaan käyttää kotona, leipomoissa (leipomalla hyvin pieniä määriä) tai ne voivat olla ihanteellinen lahja henkilölle, joka pitää itse tuotetuista herkuista tai jolla on jopa tila, jossa hän kasvattaa ainesosia. Mikä leipäkone on sinulle sopivin? Yleensä valintaan vaikuttavat paitsi valmistaja ja hinta, myös laitteen kapasiteetti, teho ja säätömahdollisuudet.

Kapasiteetti on tärkeä, jotta voidaan leipoa haluamasi kokoinen leipä tai puolikas leipä. Liian suuri leipäkone ei ole kovin käytännöllinen, ja liian pieni ei yksinkertaisesti täytä tarpeita. Teho on tärkeä, mutta suurin osa moderneista laitteista on noin 500-600W teholla ja se on täysin riittävä kotikäyttöön. Siksi säätäminen muuttuu erittäin tärkeäksi.

Leivän koko - riippuen siitä, millaista leipää valmistat, voit valita eri painoisia leipiä parhaan ohjelman valitsemiseksi. Kuoren paistoaste - jotkut pitävät pehmeästä leivän kuoresta, kun taas toiset haluavat rapeamman ulkokuoren. Riippumatta siitä, mitä pidät, ei pitäisi olla vaikea asettaa sopivaa tilaa herkullisen leivän valmistukseen. Automaattinen käynnistystoiminto (viivästetty aloitus) - laita ainesosat sisään, mutta aloita paistaminen vasta silloin, kun aamulla tai suunniteltuna aikana sinua odottaa herkullinen, tuore leipä. Keittiölaitteille tarjotaan usein alennuksia ja tarjolla on paitsi korottomia osamaksuja, myös muita alennuksia. Uutiskirjeen tilaajat saavat yleensä parhaat hinnat, koska he ovat ensimmäisten joukossa tietämässä, mitkä tuotteet ovat alennuksessa ja milloin myynti tapahtuu. Jos haluat vertailla useita eri leipäkoneita keskenään, voit tehdä sen helposti tuotevertailutyökalun avulla. Sinun tarvitsee vain painaa yhtä nappia ja tuotteet lisätään automaattisesti vertailuvalikkoon. Sieltä löydät kaikki tärkeimmät tiedot eri leipäkoneiden ominaisuuksista, teknisistä tiedoista ja muista tärkeistä seikoista, jotka voivat vaikuttaa valintaasi.

Huomaa, onko leipäkoneen mukana tulee myös lisävarusteita. Sekoituskoukut, muotit tai mittakupit ovat erittäin hyödyllisiä, etenkin pitkällä aikavälillä, kun haluat kokeilla uutta reseptiä tai säätää vanhaa hieman. Muista, että leipäkoneet voivat olla myös universaaleja. Tällaiset laitteet mahdollistavat paitsi leivän ja/tai pullien, myös sellaisten tuotteiden valmistamisen, kuten jogurtti, hillo ja vastaavat.