Tietoa
Tuoteluettelo

Partakoneet

Partakoneet ja partatrimmerit

Miehille, joille omien kasvojen karvojen hoito on tärkeää – tämä on erittäin tärkeä rituaali ja henkilökohtaisen hygienian osa. Jotta voisi ajaa partansa tai muotoilla ja hoitaa partaa ja viiksiä kotona, tarvitaan partakoneita ja partatrimmereitä. Bigbox-tuotelistassa on Braun, Philips, Panasonic ja monia muita valmistajien tuotteita, jotka ovat käteviä ostaa verkosta.

Partakoneet ja partatrimmerit ovat hyödyllisiä kaikille miehille, mutta ne ovat erityisen hyödyllisiä miehille, joilla on herkkä iho tai paljon epätasaisuuksia iholla. Toisin kuin partaterät, trimmerit soveltuvat herkälle iholle, koska ne eivät vahingoita sitä eivätkä viillä. Huomaa kuitenkin, että normaalin leikkuupään kanssa olevat partakoneet soveltuvat parhaiten lyhentämiseen ja pienten partojen leikkaamiseen. Mikä partakone valita? Bigbox-tuotefiltterit yksinkertaistavat ja helpottavat valintaa. Niiden avulla voit helposti löytää juuri sen laitteen, joka täyttää odotukset ja sisältää kaikki tarvittavat toiminnot. Sähköpartakoneet voivat olla johdollisia tai akkukäyttöisiä tai joskus jopa paristokäyttöisiä. Johdolliset laitteet rajoittavat jonkin verran liikkumista, mutta niitä ei tarvitse muistaa ladata. Ja langaton, ladattava partatrimmeri sopii parhaiten matkustaville miehille tai kun peilin vieressä ei ole pistorasiaa. Totuus on, että akkukäyttöiset laitteet ovat yleensä hieman kalliimpia.

Tärkeä tekijä, joka myös vaikuttaa valintaan – hinta. Kalliimpi kone ei välttämättä ole parempi, mutta kalliimmat koneet tarjoavat usein enemmän toimintoja tai erottuvan, ergonomisemman muotoilun. Tärkeimmät koneiden edut:

Märkäajotoiminto - Kuiva ajo on nopeampi, mutta ei yhtä "puhdas" kuin märkä. Koneet, jotka on suunniteltu tälle ajotyypille, tarjoavat parempia mahdollisuuksia tehdä miesten partaajoa. Akun kesto - Jos laite on akkukäyttöinen, akun kesto lisää paljon käytännöllisyyttä ja vapautta käytössä Latausaika - Jos laitteessa on akku, on erittäin tärkeää, että se latautuu mahdollisimman nopeasti. Vielä tärkeämpi on latausajan ja akun keston suhde. Näiden tuotteiden joukosta löydät myös erikoiskoneet, jotka on tarkoitettu ei vain partaan ja/tai viiksiin. Täällä on myös nenäkarvatrimmereitä ja laitteita, jotka sopivat pään hiusten ajoon. Jokaisen katalogissa olevan tuotteen vieressä näet pyöreän kuvakkeen, ja sen sisällä ilmoitetaan arvioitu toimitusaika, mikä auttaa paremmin suunnittelemaan ostoksen.

Jos tilaat Bigbox-uutiskirjeen, saat sähköpostiisi viestejä, joissa on erikoistarjouksia ja uusimpia tuotteita. Tilanneet saavat ensimmäisenä tietää, milloin kauneudenhoitotuotteille tai mille tahansa muulle valikoimalle tarjotaan alennuksia, ja siksi tilaajat usein ostavat halvemmalla. Tarjoamme aina joustavia leasing-ostoehtoja kalliimmille laitteille.