Tietoa
Tuoteluettelo

Ulkokalusteet Ibiza 185 cm Alumiini, harmaa

 
Viite
3519740
754,92 €
132,85 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 754,92 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 132,85 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 797,08 €.
Toimitus: 7-16 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 99,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 99,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja HOME & GARDEN
Materiaali - Metalli
Väri - Harmaa
Tyyppi - Huonekalusarja
Kotitilaa Ala
Tuotekategoria Ulkokalusteet
Ulkokalusteet Ibiza 185 cm Alumiini, harmaa
754,92 €
Ibiza Puutarhakalusteet luotiin täyttämään vaativimpienkin asiakkaiden tarpeet. Tämä huonekalu on erittäin toimiva ja samalla erittäin tyylikäs. Valmistuksessa käytetyt materiaalit kestävät erityisen epäystävällisiä sääolosuhteita. Pöydän ja tuolien rakenne on valmistettu korkealaatuisesta jauhemaalatusta alumiinista. Sarjassa pöytälevy on valmistettu WPC-komposiittipaneeleista, joita käytetään myös nykyaikaisten terassien ja julkisivujen valmistuksessa, joten ne ovat erittäin kestäviä.
Pöydän tärkein rakenne-elementti on 4 U-muotoon yhdistettyä alumiiniprofiilia. Niiden käytön ansiosta pöytä on erittäin vakaa koottuna! Tämän ratkaisun ansiosta pöydän alle saatiin vapaata tilaa ja vältyttiin tarpeettomilta lisärakenteilta, jotka haittaavat huonekalun mukavaa käyttöä. Ibiza-puutarhakalusteet eivät vaadi erityistä huoltoa. Ne voidaan puhdistaa helposti lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Setti vie vähän tilaa taitettuna, joten se on erittäin käytännöllinen ja kätevä säilyttää kauden jälkeen.
Taittotuolit, joissa on seitsemän asentoon säädettävä selkänoja, on verhoiltu molemmilta puolilta haalistumattomalla, pysyvää muodonmuutosta kestävällä, nopeasti kuivuvalla tekstiilikankaalla. Viisinkertainen tikattu selkänoja ja nelinkertainen tikattu istuin täydentävät pöytälevyä täydellisesti. Istuimen ja selkänojan tuolien valmistuksessa käytetty villatäyte lisää merkittävästi istumismukavuutta.
Tämän tuotteen asiakasarvostelut