Tietoa
Tuoteluettelo

Monitoimikone KitchenAid 5KSM175PSESP

 
Viite
2023559
936,42 €
164,79 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 936,42 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 164,79 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 988,71 €.
Toimitus: Yhteyttä
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja KitchenAid
Tärkeimmät ominaisuudet + Vaivaamista, vatkaamista, sekoittamista
Säiliön materiaali + Ruostumaton teräs
Taikinakoukku + On
Rungon materiaali + Metalli
Proteiinivaahdotuslisä + On
Syvyys 34.3
Leveys 28.3 cm
Väri Vaaleanpunainen
Korkeus 36.2 cm
Teho + 300W
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Monitoimikoneet
Monitoimikone KitchenAid 5KSM175PSESP
936,42 €

Telinehana KitchenAid Artisan Elegance 4,8L (5KSM175PS)


Kallistuvan pään vatkain legendaarisella, ajattomalla, elegantilla ja sileällä pyöreällä muotoilulla.

Helppo puhdistaa ja käyttää

Metallirunko.

Vahva, vakaa ja kestävä.


Alkuperäinen episyklinen liike.

Nopea ja laadukas sekoitus.


Laaja valikoima eksklusiivisia värejä.

Voit valita värin, josta pidät eniten ja joka sopii keittiöön.


Yksi universaali kiinnityspiste.

Laaja valikoima lisävarusteita. Helppokäyttöinen.


Hyvä käyttöteho - suoraajo.

Voi käsitellä sekä pieniä että suuria määriä nopeasti ja helposti. Lisälaitteet kytketään suoraan moottoriin, joten tehoa ei menetä.


VAKIOLISÄVARUSTEET malli 5KSM175PS


4,8 litran kulho 5K5THSBP. Kiiltävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kulho ergonomisella kahvalla. Voidaan pestä astianpesukoneessa.

3 litran kulho 5KB3SS. Täyttää 4,8 litran kulhon ja sitä voidaan käyttää pienempien määrien käsittelyyn. Kulhoja ei tarvitse pestä taukojen aikana. Valmistettu kiiltävästä ruostumattomasta teräksestä. Voidaan pestä astianpesukoneessa.


Pengerryssuoja 5KN1PS. 1-osainen, kaksikäyttöinen kiinnike auttaa estämään roiskeita. Kaatosuutin varmistaa, että lisäät ainekset tasaisesti sekoittaessasi. Valmistettu läpinäkyvästä muovista, joten näet kulhossa olevat ainekset. Älä pese astianpesukoneessa.


6-lankainen vispilä K45WW. Munien, valkuaisten, kermavaahdon ja kastikkeiden (esim. majoneesin) vatkaamiseen. Valmistettu ruostumattomasta teräslankaosista ja alumiinipäästä. Älä pese astianpesukoneessa.


Litteä vispilä K5THCB. Suunniteltu raskaiden seosten, kuten kakun, kuorrutteen, keksien ja perunamuusin sekoittamiseen. Valmistettu alumiinista ja päällystetty tarttumattomalla nylonpinnoitteella. Voidaan pestä astianpesukoneessa.


Vispilä joustavalla reunalla 5KFE5T. Suunniteltu keskipaksujen ja paksujen seosten, kuten kakun, kuorrutteen, keksien ja perunamuusin sekoittamiseen. Joustava reuna varmistaa nopeamman sekoituksen pysäyttämättä moottoria ja käyttämällä siipiä. Pinnoitettu metalli silikonilla toisella puolella. Voidaan pestä astianpesukoneessa.


Taikinakoukku K45DH. Hiivataikinoiden, kuten leivän, pizzan ja pastan sekoittamiseen ja vaivaamiseen. Valmistettu alumiinista ja päällystetty tarttumattomalla nylonpinnoitteella. Voidaan pestä astianpesukoneessa.


Valmistettu USA: ssa

Takuu 5 vuotta

Tämän tuotteen asiakasarvostelut