Tietoa
Tuoteluettelo

Vaakasuuntainen hidastettu mehulinko Hurom DU Chef, musta

 
Viite
3648469
322,92 €
56,83 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 322,92 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 56,83 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 340,95 €.
Toimitus: 3-9 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Hurom
Suurin kierrosluku minuutissa. 64 rpm
Paino, kg 5,0 kg
Mehupuristin tyyppi + Hidastettuna
Mehupuristimen tarkoitus + Koville, pehmeille, sitrushedelmille ja yrteille
Syvyys 163 mm
Leveys 424 mm
Väri Musta
Korkeus 345 mm
Teho + 150 W
Takuuaika 24 kuukautta
Alkuperämaa Herra Korea
Tuotekategoria Mehupuristimet
Vaakasuuntainen hidastettu mehulinko Hurom DU Chef, musta
322,92 €

Hurom DU on yleiskäyttöinen hidasmehupuristin, jota voidaan käyttää paitsi mehun puristamiseen myös erilaisten ruokien valmistukseen. Mukana toimitetut tarvikkeet helpottavat keittojen, pastan, liharuokien ja jälkiruokien valmistamista.


KOMPAKTI JA KEVEÄ

Hurom DU hidas mehupuristin on yksi kompakteimmista, mutta samalla yksi tehokkaimmista Chef-luokan mehupurista. Sen pituus on vain 16 cm, joten voit kuvitella kuinka vähän tilaa se vie. Huromin insinöörien ja suunnittelijoiden uskomaton saavutus on luoda näin kompakti vaakasuora hidas mehupuristin.


Pienenään Hurom DU -mehupuristin painaa vain 4,7 kg, joten se on helppo nostaa. Tämä helpottaa huomattavasti järjestyksen ylläpitämistä keittiössä nostamalla mehupuristin puhtaille pinnoille tai siirtämällä se paikoilleen.


IDEALINEN VIHANNESMEHUN PURISTAMISEEN

Vaakasuora hidasnopeuksinen mehupuristin Hurom DU puristaa täydellisesti mehua erilaisista hedelmistä ja vihanneksista, mutta jos aiot puristaa mehua vihreistä, lehtivihanneksista tai muista vihreistä, tämä mehulinko on ihanteellinen siihen. Hidas puristustekniikka, kun ruuvi pyörii nopeudella 64 rpm, puristaa mehun tehokkaasti, ja Hurom DU:n erityinen muotoilu poistaa massan helposti tukkeutumatta.


MEHUPAINE LISÄTOIMINTOILLA

Vaikka Hurom DU -mehupuristin on suunniteltu mehustukseen, sen muotoilu ja vakiovarusteet tekevät siitä monikäyttöisen keittiölaitteen. Koska Hurom DU -malli erottuu erityisen tehokkaasta jauhatustoiminnosta, riittää, että laitat jauhatussuuttimen päälle ja on mahdollista jauhaa lihaa tai valmistaa mauste- ja marinaattiseoksia. Vinkkejä pastan valmistukseen voit valmistaa itse erilaisia kotitekoisia pastaa. Lopuksi Hurom DU voi jopa vaivata taikinan.


MEHUPAINETOIMINTO

Puristamalla tuotteita suurella voimalla, pehmeä mehu valuu ulos seulan läpi. Niillä ei ole ainoastaan miellyttävä maku, vaan ne sisältävät myös runsaasti vitamiineja ja muita terveydelle arvokkaita aineita.


Vaivaustoiminto

Oikealla kiinnityksellä Hurom DU voi vaivata taikinan. Voit muuttaa sen kovuuden lisäksi jopa väriä lisäämällä haluamasi väri- tai makuainesosat.


PASTAN KYTKENTÄTOIMINTO

Vakiopakkaus sisältää 4 erilaista suutinta, joista voidaan valmistaa 4 erilaista pastaa. Tämä on toinen lisätoiminto, jonka voi suorittaa sama Hurom DU -laite.


HIOMATOIMINTO

Toinen hieno ominaisuus, jolla Hurom DU hidas mehupuristin voi yllättää sinut. Sinun tarvitsee vain pukea jauhatussuutin ja käyttää kulinaarista mielikuvitustasi. Laitteesta, joka pystyy pitämään erilaisia tuotteita, tulee hyvä apulainen keittiössä.





Tämän tuotteen asiakasarvostelut