Tietoa
Tuoteluettelo

iPad Pro 11 tuuman Wi-Fi 256 Gt hopea

 
Viite
4169468
1 280,05 €
225,26 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 1 280,05 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 225,26 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 1 351,53 €.
Toimitus: 9-14 t.p.
Tavaravakuutus
Tavaravakuutus 1 vuosi
tai
Tavaravakuutus 2 vuosi
tai
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 4,90 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Apple
iPad Pro 11 tuuman Wi-Fi 256 Gt hopea
1 280,05 €

iPad Pro.Turbodieshot-siru.

Upea suoritus. Uskomattoman edistykselliset näytöt. Huippunopea langaton yhteys. Apple Pencilin uusia ominaisuuksia. Hienoja uusia ominaisuuksia iPadOS 16:ssa. Ylivoimainen iPad.

M2 siru. Seuraavan sukupolven suorituskyky.

M2 siru. Tämä on Applen seuraavan sukupolven siru. Siinä on 8-ytiminen CPU, joka on jopa 15 prosenttia nopeampi, ja 10-ytiminen GPU, joka on jopa 35 prosenttia nopeampi. Neural Engine -järjestelmä on kiihtynyt 40 prosenttia ja sen mukana koneoppimista vaativien tehtävien suorittaminen. Lisäksi muistin kaistanleveys on kasvanut jopa 50 prosenttia. Kaikki tämä yhdessä tekee iPad Prosta M2-sirun kanssa hämmästyttävän tehokkaan ja toimivan. Nyt voit luoda fotorealistisia 3D-malleja ja monimutkaisia malleja entistä nopeammin AR:ssä. Tai pelaa konsolimaisia pelejä korkealla kuvataajuudella erittäin sulavan visuaalin avulla. Ja samalla nauti koko päivän kestävästä akun kestosta.

Täydellinen elokuvastudio käsissäsi.

M2-sirun korkean suorituskyvyn multimediamoottori nopeuttaa ProRes-muodon koodausta ja dekoodausta muuntaen videoprojektit tähän muotoon jopa 3 kertaa lyhyemmässä ajassa. Kiinteän M2-signaaliprosessorin ja iPad Pron edistyneiden kameroiden ansiosta voit nyt tallentaa ProRes-videota. Ja viidellä studiotason mikrofonilla ja neljällä kaiuttimella Dolby Atmosilla voit tallentaa elokuvalaatuista ääntä.

Äärimmäinen dynaaminen alue 12,9 tuuman iPad Prolle.

Liquid Retina XDR -näyttö yllättää monilla realistisilla yksityiskohdilla. Kontrastisuhteella 1 000 000:1 valokuvien ja HDR-videoiden katselu ja muokkaaminen sekä suosikkielokuvien tai -sarjojen katseleminen on poikkeuksellista nautintoa. Tätä auttaa vaikuttava 1 000 nitin kirkkaus, jota tuetaan koko näytöllä, ja jopa 1 600 nitin huippukirkkaus. Ja kehittyneet tekniikat, kuten P3 laaja väriskaala, True Tone ja ProMotion. Ja referenssitilan avulla voit työskennellä entistä tarkemmin toistetuilla väreillä.

Mini-LED.

Näytön häikäisevä kirkkaus johtuu siitä, että LEDit ovat jakautuneet koko näytön takaosaan. Sovittuaksemme iPad Pron uskomattoman ohueen muotoiluun käytimme erityisesti suunniteltuja mini-LED-valoja, jotka ovat 120 kertaa pienempiä kuin aikaisemmat sukupolvet. Mukautetut optiset suodattimet ja diffuusorit sekoittavat valoa tehokkaammin ja sopivat runkoon, joka on vain 6,4 mm paksu.

Paikalliset himmennysalueet.

Yli 10 000 mini-LEDiä luo yli 2 500 paikallista himmennysaluetta. Näytettävästä sisällöstä riippuen kunkin vyöhykkeen kirkkautta voidaan säätää upeaan kontrastisuhteeseen 1 000 000:1 asti. Joten jopa HDR-kuvat, joissa on tuhansia mikroskooppisia heijastuksia, kimaltelevia galakseja ja räjähdyksiä toimintaelokuvissa, näyttävät täysin realistisilta.

Mahtava nouto.

11 tuuman iPad Pron Liquid Retina -näyttö ei ole vain kaunis ja mukava, vaan se on myös varustettu monilla edistyneillä teknologioilla, kuten ProMotion, True Tone, laaja väriskaala (P3) ja erittäin alhainen heijastus. Tämän seurauksena kaikki siinä oleva näyttää upealta ja jokainen toiminta on täysin sulavaa.

Tehokkaat työkalut työhön.

iPadista tulee ketterämpi ja tehokkaampi kuin koskaan uuden iPadOS 16:n ansiosta. Uudet työpöytäsovellukset lisäävät tuottavuuttasi. Stage Manager -ominaisuuden avulla voit minimoida ja maksimoida ohjelmia tai pinota ne päällekkäin moniajoa varten. Ja lisätilaa varten kaikille sovelluksille voit liittää ulkoisen näytön, jonka resoluutio on jopa 6K.

Etukamera.

iPad Prossa on 12 megapikselin ultralaajakulmakamera 122 asteen näkökentällä, joka sopii erinomaisesti kuvien ja videoiden tallentamiseen sosiaaliseen mediaan, FaceTime-puheluihin tarkennusominaisuuden avulla tai vaikuttavien selfien ottamiseen muotokuvatilassa. Pariksi yhdistettynä TrueDepth-kameran kanssa sen avulla voit avata iPad Pron lukituksen turvallisesti Face ID:n avulla.

Huomion keskipiste.

Tämä ominaisuus käyttää ultralaajakulmakameraa ja koneoppimistekniikkaa muuttaakseen täysin videopuheluiden luonnetta. Kun liikut, linssi seuraa sinua automaattisesti pitäen sinut ruudun keskellä. Ja kun muut osallistujat liittyvät keskusteluun tai poistuvat siitä, näkymä lähentyy tai pienenee vastaavasti. Lisäksi Attention Center tekee videopuheluista mielenkiintoisempia paitsi FaceTimessa, myös kolmannen osapuolen videoneuvottelusovelluksissa.

Kameran kautta.

Kehittyneiden laajakulma- ja ultralaajakulmakameroiden avulla voit tallentaa upeita otoksia valokuviin ja videoihin. Ja ProRes-videotallennusvaihtoehto tekee iPad Prosta täysin varustetun mobiilielokuvastudion. M2-sirun parannettu ISP-prosessori tukee myös Intelligent HDR 4 -tekniikkaa, mikä saa iPadin valokuvista näyttämään realistisemmilta kuin koskaan.

LiDAR skanneri

Kameran kautta. Kehittyneiden laajakulma- ja ultralaajakulmakameroiden avulla voit tallentaa upeita otoksia valokuviin ja videoihin. Ja ProRes-videotallennusvaihtoehto tekee iPad Prosta täysin varustetun mobiilielokuvastudion. M2-sirun parannettu ISP-prosessori tukee myös Intelligent HDR 4 -tekniikkaa, mikä saa iPadin valokuvista näyttämään realistisemmilta kuin koskaan.

12 MP laajakulmakamera. 10 MP. Ultralaajakulmakamera.

LiDAR skanneri. Tämä hämmästyttävä skanneri mittaa esineistä heijastuneen valon paluumatkan. Tuloksena on ympäristösi syvyyskartta, joka tekee lisätystä todellisuudesta täysin ainutlaatuisen kokemuksen. Lisäksi se parantaa yhteistyössä tehokkaan ISP LiDAR -prosessorin kanssa alivalotettuja valokuvia ja videoita ja lyhentää niiden kuvausaikaa.

Supernopea yhteys.

iPad on aina ollut poikkeuksellisen mobiili salamannopean Wi-Fi-yhteyden ja matkapuhelinverkon ansiosta. Wi-Fi 6E:n avulla voit siirtää nopeasti valokuvia, asiakirjoja ja suuria videotiedostoja.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut