Tietoa
Tuoteluettelo

iPad 10,9 tuuman Wi-Fi 256 Gt hopea

 
Viite
4169462
864,02 €
152,04 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 864,02 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 152,04 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 912,27 €.
Tavaravakuutus
Tavaravakuutus 1 vuosi
tai
Tavaravakuutus 2 vuosi
tai
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto Lähellä-paketti ( 4,90 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Apple

Tutustu uudelleen keksittyyn iPadiin.

Värikäs muotoilu reunasta reunaan ulottuvalla 10,9 tuuman Liquid Retina -näytöllä.

Työskentele nopeammin.

Tee moniajoja ja tee yhteistyötä. Ja vaihda sovelluksia saumattomasti. Kaikki tehokkaan A14 Bionic -sirun ja koko päivän kestävän akun ansiosta.

Fantastinen näyttö

Täydellinen piirtämiseen, luovaan kokeiluun ja itseilmaisuun Apple Pencilin avulla. Voit ottaa valokuvia ja videoita iPadilla, muokata niitä ja jakaa niitä. Lisäksi sisäänrakennetut mikrofonit ja stereokaiuttimet sopivat täydellisesti äänen kanssa työskentelemiseen.

Pysyä yhteydessä. Ja kehyksessä.

Laitteen pitkällä sivulla oleva etukamera tarkennustoiminnolla mahdollistaa videopuheluiden sujumisen luonnollisemmin. Pysy yhteydessä työtiimiisi ja läheisiisi WiFi 6:n ja 5G:n avulla.

Katsoa. Opiskella. Pelata.

Näyttö on yksinkertaisesti upea. Sen avulla voit suoratoistaa videoita, oppia parhailta tai pelata pelejä moninpelitilassa. Ja jopa kokea upeita asioita lisätyssä todellisuudessa.

Hauska käsi. Kätevä näppäimistön kanssa.

Magic Keyboard Folion avulla voit mukavasti kirjoittaa ja suorittaa tarkkuutta vaativia tehtäviä. Apple Pencilin avulla voit kätevästi piirtää luonnoksia, tehdä muistiinpanoja ja merkintöjä asiakirjoihin.

iPadOS ja sovellukset. Asennettu ja ladattu.

Tee yhteistyötä Messagesin avulla, jaa valokuvia ja videoita perheesi kanssa, suoratoista elokuvia ja pelaa pelejä SharePlayn avulla. Intuitiivinen, monipuolinen ja uskomattoman tehokas iPadOS on suunniteltu hyödyntämään iPadin uskomattomia ominaisuuksia.

Intuitiivinen

iPadissa on kaunis, tilava Multi-Touch-näyttö, jossa yhdistyvät helppokäyttöisyys uskomattomaan suorituskykyyn.

Voimakas

Suorita sovelluksia, kuten Microsoft Office tai Adobe Photoshop, tai jopa grafiikkaintensiivisiä pelejä, iPad on täydellinen.

Kannettava

Se on uskomattoman kevyt, ohut ja kestävä. Siinä on nopea Wi-Fi- ja matkapuhelinyhteys sekä koko päivän akunkesto.

Universaali

Voit muuttaa sen muistikirjaksi, elokuvastudioksi, lukijaksi, mobiilitoimistoksi ja kankaaksi luovaa työtä varten. Toisin sanoen kaikki mitä tarvitset.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut