Tietoa
Tuoteluettelo

Jauhettu kahvi Coffee Cruise PERU 250g

 
Viite
3718530
9,71 €
 
Toimitus: 3-4 t.k.
Alennus koodilla 40PROC
Varastossa
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
PostNordin automaatti ( 9,99 € )
Postin automaatti ( 4,90 € )
Postin kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 17,99 € )

KAHVIRIISTEILY © PERU - jos etsit yksinomaan luonnollisesti kasvatettua kahvia, sinun on kokeiltava Perua. Se on vain ihmiskäsin poimittua kahvia, joka luopuu teknologiasta, arvioi ja seuraa tarkasti koko kahvin poiminta- ja käsittelyprosessia. Perun villi luonto, jossa aavikon lämpö, kuivuus ja trooppinen ilmasto kietoutuvat yhteen, antaa kahvin kypsyä hitaasti, hitaasti nauttien kuumasta auringosta ja aamukasteesta.

Luonnollisesti korjattu ja vientiin valmistettu perulainen kahvi ilahduttaa makuominaisuuksillaan. Mieto, miellyttävä mantelikarvaus , jota täydentää karamellin makeus ja tuskin havaittavissa oleva pähkinän jälkimaku , yllättää keveydellä ja herkkyydellä. Marjojen hedelmäisyyttä on tuskin havaittavissa, ja miellyttävä hapokkuus rohkaisee ottamaan toisen kulauksen, nauttimaan hitaasti ja viettämään aikaa. Se on keskipaahtoinen kahvi, jonka aromi on tasapainoinen ja jonka tuoksussa on yrttejä ja kukkia, ja se on erottamaton Perun niityistä ja pelloista.

Runko: kevyt. Täydellinen miedon kahvin nauttimiseen;

Tuoksu ja makeus: Karamelli ja yrtti. Makea karamelli ja ainutlaatuinen yrttien yhdistelmä ilahduttavat joka kerta, kun keität kupin kahvia;

Paahto: Keskipitkä.

Karvaus: Manteli. Tämä nuotti lisää tulta ja mysteeriä kahviin;

Hedelmäisyys: Marjat. Siksi kahvi on erityisen maukasta;

Kannattaa ostaa: 1 kg ≈ 100 kuppia kahvia, joka maksaa vain 0,30 €;

Suositellaan erityisesti kahvinkeittimille.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut