Tietoa
Tuoteluettelo

Tietokoneompelukone Rubina H40A

 
Viite
311754
376,92 €
66,33 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 376,92 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 66,33 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 397,97 €.
Toimitus: 3-7 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 14,99 € )
Postin kotiinkuljetus ( 13,99 € )
Matkahuolto kotiinkuljetus ( 9,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja Rubina
Ompeleiden lukumäärä 197
Jalkatuen säätö -
Valaistus On
Käänteinen toiminto + Kyllä
Kierremekanismi + Kyllä
Tikin pituuden säätö + Jopa 4,5 mm
Tikin leveyden säätö + Jopa 7 mm
Ompelukoneen tyyppi + Tietokoneistettu
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Ompelukoneet
Tietokoneompelukone Rubina H40A
376,92 €

Ruby H40A

Tietokoneistettu ompelukone Rubina H40A on ominaista yksinkertainen käyttö, korkea luotettavuus ja erinomaiset käyttöominaisuudet. Kone suorittaa 197 erilaista ommelta, mukaan lukien työskentely-, neulonta-, verho-, kirjonta-, koristeompeleet ja 7 erilaista automaattisilmukkaa, mukaan lukien kuviolliset. Kone on varustettu kahdella neuleohjelmalla, vahvistusompeleella, erilaisilla tikkausompeleilla ja ristipistokirjonnalla. Luovuuden ystäville tarjotaan laaja valikoima kauniita koristeompeleita, joiden avulla voit luoda ainutlaatuisen muotoilun tuotteillesi.

Ompelukone ompelee täydellisesti eripaksuisia materiaaleja ohuesta silkistä paksuun takkikankaaseen. Päärmetykseen voit valita luomaompeleita, ja koneessa on erilaisia joustoompeleita neuleisiin. On mahdollista työskennellä manuaalisella alustalla. Elektroninen poljin ja erityinen nopeudensäädin takaavat erittäin hellävaraisen nopeudensäädön, joten koneen käyttö on helppoa myös ensimmäistä kertaa elämässään ompelevan yrittäjän. Pujotat laitteen ylälangan pujottamalla langan erittäin nopeasti ja tehokkaasti neulansilmään.

Iso lisäpöytä
Tämän pöydän avulla laajennat työtasoasi, on helpompi lähettää suuria tuotteita, kuten verhoja, vuodevaatteita jne.

Vaakasuuntainen sukkulamekanismi
Varmistaa koneen hiljaisemman toiminnan ja mahdollistaa suuremman tikinleveyden. Läpinäkyvän sukkulan kannen avulla voit jatkuvasti tarkistaa, kuinka paljon lankaa on jäljellä vaakasuorassa pudotuskuljettimessa.

pöytä 1teurastamoLED valaistussiulu_iverejas

Työalueen LED-taloudellinen valaistus
LED varmistaa työalueen optimaalisen valaistuksen.

Kierteen pujotusmekanismi
Laitteen ylälangan pujotusapu mahdollistaa langan pujoamisen neulansilmään erittäin nopeasti ja tehokkaasti.

Automaattinen painikesilmukka
Automaattisen looperin ansiosta teet nopeasti ja kätevästi erilaisia silmukoita painikkeille. Kone suorittaa täyden silmukan - 1 vaiheessa, ei tarvitse vaihtaa toimintoja.

Jalkojen lukitus
Paininjalan lukko auttaa aloittamaan paksujen materiaalien tai useiden materiaalikerrosten ompelun, kun osa paininjalan roikkuu ilmassa.

automaattinen_silmukkapedeles_lockerhampaat_7painikkeet

7-urainen kangaskuljetushammasjärjestelmä
Varmistaa eri materiaalien tasaisen kudoskuljetuksen.

Lisäohjauspainikkeet
Tämä on yksi tietokoneistetun koneen tärkeimmistä eduista. Mahdollisuus lähettää ilman poljinta, hellävarainen nopeudenrajoitin, lukituspainike, neulan asettelupainike, peruutuspainike - kaikki tämä helpottaa suuresti työskentelyäsi koneen kanssa. Painikkeiden kätevä järjestely mahdollistaa mukavan ompelun paitsi polkimella myös ilman sitä.

lataa (1)sleeve_platform

Perusompeleiden näyttö ja suora valinta
Tämä tietokoneistettu kone on erittäin helppokäyttöinen. Yksinkertaisen painikeasettelun ja intuitiivisten säätimien ansiosta kaikki aloittelijat pääsevät siitä varmasti käsiin. Näytössä näkyy ompeleen numero, ompeleen leveys ja piston pituus. Useimmin käytetyt ompeleet voidaan valita suoraan painamalla kuvassa olevia painikkeita.

Käsialusta integroidulla tarvikelaatikolla
Hihatason avulla voit helposti taivuttaa housuja ja ommella hihat. Sisäänrakennetun tarvikelaatikon ansiosta jalat ja varapyörät ovat aina käden ulottuvilla.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut