Tietoa
Tuoteluettelo

Infrapunakonvektorilämmitin ENSA P500T

 
Viite
187793
220,32 €
38,77 € x 6 kk
Leasing tiedot
Otetaan luottoa 220,32 €, sopimus 6 kuukausi, kuukausimaksu - 38,77 €, vuosikorko - 18.9%, kuukausittainen sopimuksen hallinnointimaksu - 0,00 €, sopimuksen tekomaksu - 0,00 €, kulutusluottojen kokonaishinnat vuosikorko on 20.63%, kulutusluoton saajan maksama kokonaissumma on 232,62 €.
Toimitus: 3-9 t.p.
PostNordin kotiinkuljetus ( 15,49 € )
Postin kotiinkuljetus ( 55,99 € )
Ominaisuudet
Valmistaja ENSA
Mitat 500x750x50 mm
Lämmitetty alue huoneen sisällä 7-9 m2
Väri Valkoinen
Teho + 500 W
Takuuaika 24 kuukautta
Tuotekategoria Infrapunalämmittimet
Infrapunakonvektorilämmitin ENSA P500T
220,32 €


Uuden sukupolven sähkölämmittimissä yhdistyvät kahden tyyppiset järjestelmät - infrapunalämmitys ja konvektio.
Infrapunalämmitys on yksi uusimmista lämmitystekniikoista, jota kutsutaan myös vaihtoehtoiseksi lämmitysjärjestelmäksi tai luonnolliseksi lämmitysjärjestelmäksi. Infrapunalämmitys toimii samalla periaatteella kuin aurinko, lämmittäen maata. Kuten aurinko, infrapunalämmittimet lämmittävät esineitä, eivät ilmaa.


Infrapunalämmittimien tärkeimmät edut:

Talous

Muihin sähkölämmittimiin verrattuna infrapunalämmityspaneelit kuluttavat 40-60 % vähemmän sähköä. Esimerkki: 10 neliömetrin lämmittämiseksi. alueella, muut lämmittimet kuluttavat 1000 W. Samaan aikaan ENSA-infrapunapaneeli kuluttaa vain 500 W.

 

Terveyshyödyt

Lämmityksen aikana konvektorit aiheuttavat pakotetun ilmankierron, koska ne ottavat kylmää ilmaa yhdessä pölyn ja lian kanssa alhaalta, lämmittävät sen ja työntävät sen ulos puhaltimen avulla. Toisin kuin konvektorit, IR-lämmittimet eivät nosta pölyä, polta tai kuivata ilmaa. Se on erityisen hyödyllinen allergikoille. Myös IR-säteillä lämmittäminen estää homeen ja sienten ilmaantumisen ja leviämisen. Tämä johtuu siitä, että esineiden lämmittäminen ilman sijasta välttää osan kondensaatiovaikutuksesta, koska seinät ja lattiat lämpenevät paremmin ja pysyvät siten kuivina.

 

Tehokas energian jakelu

Muut lämmittimet käyttävät energiaa tehottomasti lämmittämällä ilmaa ja pakottamalla ilmavirrat kiertämään. Tämä johtuu siitä, että ilma nousee lämmetessään ja jäähtyessään laskee hieman, joten huoneen korkein lämpötila on lähellä kattoa, missä emme voi tuntea sitä, ja alin lämpötila on lähellä lattiaa, missä tunnemme sen parhaiten. Lämmitettäessä esineitä infrapunalämmittimien avulla voimme saavuttaa tasaisen lämpötilan jakautumisen koko lämmitettävälle alueelle, joten meidän ei tarvitse maksaa liikaa katon lähellä olevasta lämmöstä, jota emme tunne.


Mikä on ENSA-infrapunalämmityspaneeli?

 • Se on ainutlaatuinen muotoilu ja erittäin taloudellinen kodin lämmitys - 2 - 4 kertaa taloudellisempi kuin lämmitys konvektiolla toimivalla sähkölämmittimellä.
 • Paneelista lähtevät infrapunasäteet lämmittävät huoneessa olevia esineitä samalla tavalla kuin auringonsäteet lämmittävät maata.
 • Nanokiteinen lämmityselementti on erittäin ohut lämmityselementti, jota käytetään ENSA-lämmityslevyjen valmistuksessa.
 • Kaksinkertaisen innovatiivisen lämmitysjärjestelmän ansiosta ENSA-lämmittimet mahdollistavat lähes 100 % sähkön tehokkaan käytön.
 • Koska tuuletinta ei ole, se toimii hiljaa. Pintalämpötila nousee 85 °C:seen, mutta ENSA-lämmityspaneelit eivät kuivaa ilmaa tai lämmitä pölyä, vaan luovat vain lämpimän ja miellyttävän mikroilmaston kotiin.
 • Lämmityslevyssä on 5 cm etäisyydellä seinästä oleva lämmityspinta, joka auttaa ilmavirtaa liikkumaan seinän ja lämmityspinnan välillä. Tällä tavalla tapahtuu luonnollinen ilmankierto (konvektio).
 • Etupaneeli on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, joka suojaa lämmitintä vaurioilta. Tästä syystä lämmitin voidaan asentaa myös julkisiin tiloihin.
 • Käyttölämpötila saavutetaan 1 - 2 minuutin kuluttua.
 • Sisäänrakennettu termostaatti. Energian käytön tehokkuus riippuu myös sisäänrakennetusta termostaatista - ENSA P500T:ssä ja P750T:ssä on sisäinen termostaatti, joka pystyy pitämään huoneilman lämpötilan jopa 30 °C:ssa.
 • Luotettavuus. ENSA-lämpöpaneelien valmistuksessa käytetään korkealaatuisia materiaaleja ja innovatiivisia laitteita, joten lämmittimien käyttöikä on jopa 30 vuotta.
 • Takuu. Takuuaika on 2 vuotta.
 • Sertifikaatit. Kaikki tuotteet ovat sertifioituja.
 • Valmistettu Euroopassa.

 

Miten se toimii ja miksi se on parempi kuin muut sähkölämmitysmenetelmät

 • ENSA-mallien edut:
 • Erittäin taloudellinen - ne käyttävät 2-4 kertaa vähemmän sähköä kuin perinteiset konvektiolämmittimet.
 • Modernin hybridilämmitysjärjestelmän ansiosta taloon luodaan lämmin ja mukava ympäristö ilman melua, pölyä tai hometta. Siksi sitä suositellaan myös allergikoille.
 • Sisäänrakennetun termostaatin avulla voit säätää huoneen lämpötilaa ilman lisälaitteita.
 • Vaaka- tai pystyasennus on mahdollista.
 • Lämmitystä voidaan käyttää talon päälämmityksenä tai talon lisälämmityksenä.
 • Luo miellyttävän mikroilmaston kotiin.
 
 
Muita etuja:

 • Nopea asennus - se kiinnitetään seinään ja liitetään sähköverkkoon pistokkeella (tai liitetään erilliseen termostaattiin). Termostaatti on asennettu lämmityslevyyn.
 • Helppo koota toiseen huoneeseen - se kiinnitetään seinään kahdella ruuvilla.
 • Valitun lämpötilan tarkka ylläpito jokaisessa huoneessa.
 • 3-4 kertaa pienempi sähkönkulutus verrattuna perinteisiin sähkölämmittimiin.

  Mitä VAIN ENSA tarjoaa.

Sisäänrakennettu termostaatti.

Ostamalla ENSA-kiuasmallit sisäänrakennetulla termostaatilla voit säätää huoneen lämpötilaa ilman lisälaitteita. Voit myös asettaa eri lämpötilatasoja eri huoneisiin. Termostaatti auttaa saavuttamaan maksimaalisen mukavuuden lisäksi myös lisäsäästövaikutuksen. Halutun huonelämpötilan asettamisen jälkeen kiuas lämmittää kunnes tämä lämpötila saavutetaan, minkä jälkeen lämmitin sammuu ja alkaa hitaasti jäähtyä. Kun lämpötila laskee kaksi astetta halutun lämpötilan alapuolelle, lämmitin käynnistyy uudelleen ja toimii, kunnes haluttu lämpötila on saavutettu. Tällä tavalla lämmitin toimii vain silloin, kun sitä tarvitaan ja auttaa saavuttamaan maksimaalisen mukavuuden.

Hybridilämmitysjärjestelmä.

Valmistaja ENSA on yhdistänyt IR-lämmityksen ja konvektiolämmityksen parhaat puolet yhteen tuotteeseen. ENSA-lämmittimissä käytetty päälämmitystapa on infrapuna, mutta erikoissuunnittelun ansiosta lämmitin voi tuottaa myös luonnollisen konvektioefektin. Tällainen kaksoislämmitysjärjestelmä edistää entistä tehokkaampaa energian käyttöä ja suurempia säästöjä.

 

Erilaisia voimia.

ENSA tarjoaa eri tehoisia lämmittimiä, mikä mahdollistaa mukavuuden luomisen erikokoisille alueille. Koska ESNA-lämmittimiä voidaan käyttää päälämmityksenä, eri tehoiset lämmittimet voidaan liittää yhteen järjestelmään, jota ohjataan lämpösäätimellä (aputermostaatti).

 

Takuu

Erityisen kätevää työtä takuulla. ENSA-valmistajat ovat vakuuttuneita tuotteensa hyvästä laadusta ja takaavat erittäin alhaisen vikojen tai toimintahäiriöiden mahdollisuuden. Kuitenkin, kun tällainen tapaus tapahtuu, tuote yksinkertaisesti korvataan uudella, mikä välttää monet ongelmat.ENSA on vaihtoehtolämmityksen alan johtava brändi, joka on jo saavuttanut asiakkaiden luottamuksen ja vakaan aseman Kaakkois-Euroopassa ja kasvaa ja laajenee edelleen. Kaikki ENSA-tuotteet valmistetaan käyttämällä vain laadukkaita materiaaleja luotettavilta toimittajilta Saksasta, Italiasta, Ukrainasta ja Turkista.

Yritys ENSA on erittäin innovatiivinen, uusia malleja julkaistaan joka vuosi, jotta kaikki asiakkaiden tarpeet voidaan tyydyttää mahdollisimman hyvin.

Tämän tuotteen asiakasarvostelut