Tietoa
Tuoteluettelo

Soundbar

Bigbox.fi verkkokauppa Soundbar jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Samsung, LG, Polk Audio, JBL, Denon. Soundbar hinta(t) alkaen 55,99 €. Bigbox.fi:ssä on yli 107 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Kotiteatterijärjestelmät - Soundbar

Jos haluat parasta äänenlaatua kotona, kun katsot TV-ohjelmia, elokuvia, sarjoja tai urheiluotteluita, kannattaa harkita kotiteatterijärjestelmän (Soundbar) hankintaa. Soundbar-nimellä kuvataan pitkänomaista, vaakasuoraista kaiutinta ja sen lisävarusteita, jotka liitämme televisioon tai elokuvakeskukseen saadaksemme mahdollisimman hyvän äänen. Tämä järjestelmä on erityinen siinä, että se luo "puhtaimman" ja parhaan tilaäänen. Katselunautinto kasvaa vertaansa vailla olevasti, ja elokuvien katselukokemus muuttuu verrattomaksi.

Bigbox-verkkokaupasta voit ostaa suosituimpia tai uusimpia Denver, JBL, LG, Panasonic, Philips, Samsung, Sony ja muiden valmistajien Soundbar-kotiteatterijärjestelmiä. Uusimpien teknologistandardien mukaiset elokuvajärjestelmät ovat hyödyllisiä suurissa huoneissa ja avoimissa tiloissa. Kun kuuntelet ääntä televisiosta, se voi olla riittävän hyvä tai erittäin huono. Mutta Soundbar-järjestelmällä nostat sen heti uudelle tasolle. Erittäin tarkasti rakennetut ja parhaat teknologiat yhdistävät kaiuttimet tuottavat loistavan tilaäänen, joka välittää efektit paremmin. Kuinka valita paras järjestelmä?

Avattuasi jokaisen tuotteen yksilöllisen sivun, voit löytää sen ainutlaatuiset tekniset tiedot ja, hyödyntämällä vertailutyökalua, selvittää, mitkä kaiuttimet sopivat parhaiten televisioosi. Tärkeitä tekijöitä ovat äänijärjestelmä, toistettavat tiedostomuodot, teho, kaiutintyyppi ja liitäntätyyppi.

Markkinoilla on erilaisia äänijärjestelmiä. On vaikea sanoa, mikä monista Dolby- tai vastaavista järjestelmistä välittää äänen parhaiten, koska äänijärjestelmät toimivat yhdessä niille suunnitellun teknologian kanssa. Tärkeintä on, että järjestelmään on integroitu luotettavan valmistajan järjestelmä. Liitännät ovat tärkeitä, jos aiot liittää järjestelmään useamman kuin yhden television, esimerkiksi pelikonsolin. Muista, että tarvitset HDMI-, USB- ja ääniliitäntäliitännät. Ellei järjestelmä ole langaton ja kaikki voidaan liittää Bluetoothin kautta. Monet kiinnittävät huomiota vain tehoon, mutta mieti, kuinka kauan sinä käännät äänen maksimiin? Useimmat ihmiset käyttävät vain 10-25% äänijärjestelmän tehokkuudesta päivittäisessä katselussa. Todennäköisesti se teho riittää, joten anna sille etusija vain, jos sinulla on erittäin suuri, avoin tila ja televisio on kaukana siitä, missä istut ja tarvitset suurta ääntä.

Haluamme mainita, että uutiskirjeen tilaajat ostavat usein halvemmalla, koska informoimme heitä ensimmäisenä alennuksista, poistomyynneistä ja erikoistarjouksista.