Tietoa
Tuoteluettelo

Kapselikeittimet

Bigbox.fi verkkokauppa Kapselikeittimet jota myy yksi suosituimmista valmistajista - Nespresso, Delonghi, Dolce Gusto, Krups, Camry. Kapselikeittimet hinta(t) alkaen 42,90 €. Bigbox.fi:ssä on yli 18 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

Kapselikahvinkeittimet

Jos, jotka ette voi kuvitella aamuistanne, päivistänne tai mistä tahansa päivänajasta ilman aromaattista ja herkullista kahvia, kapselikahvinkeittimet kotiin voisivat olla erittäin hyödyllisiä teille. Kapselikone valmistaa nopeasti herkullisen kahvin ja aina maksimaalisesti laadukkaasti. Nimenomaan kapselikoneeseen asetetaan kapseleita, jotka mahdollistavat herkullisen juoman valmistamisen. Kapselit ovat pienikokoisia ja niissä on erilaisia jauhettuja kahveja. Valikoima on erittäin laaja, joten voitte ostaa Bigboxin lisäksi monenlaisia moccachinoja, cappuccinoja, macchiattoja tai muita kahvijuomien makuja. Kapselit ovat tiiviisti suljettuja, joten ne eivät menetä makuaan ajan myötä. On tärkeää tietää, että erilaiset kapselit sopivat erilaisiin laitteisiin, joten niitä on ostettava tarkkaan.

Voitte ostaa Belmoca, Delonghi, Dolce Gusto, Krups, Nespresso ja Tchibo kapselikahvinkeittimiä Bigboxin verkkokaupasta. Tuotevalikoima täydentyy jatkuvasti uusilla tuotteilla. Voitte suodattaa laitteet tuotevalikoimasta ja järjestellä ne seuraavien kriteerien mukaan: suosio, hinta, valmistaja, säädettävä kahvin vahvuus, cappuccinon valmistus, kahvimylly ja monia muita.

Kuinka valmistetaan kahvikupillinen kapselikahvinkeittimellä?

  • Kaadatte vettä kahvinkeittimeen.
  • Asetatte kapselin oikeaan paikkaan kahvinkeittimessä.
  • Painatte painiketta aloittaaksenne kahvin valmistuksen tai määritätte haluamanne tilan, jos laitteenne sen sallii.
  • Lämmitettyä vettä kaadetaan kapseliin oikeaan lämpötilaan ja juoma alkaa valmistua.
  • Valmis kahvijuoma kaadetaan kuppiin.
  • Jossain 3-5 vaiheen välissä, jos laitteessanne on cappuccinon valmistustoiminto, tulee vielä lisätä ja valmistaa maitovaahto.

Miksi kannattaa valita kapselikahvinkeitin? Ennen kaikkea nopeuden takia. Jos tavallisen tavan mukaan kahvin valmistaminen vie melko kauan aikaa, kapselikahvinkeittimellä valmistatte kahvin alle 3 minuutissa. Se on melko vaivaton menetelmä. Koko prosessi on automatisoitu eikä käytännössä tarvitse säätää mitään. Joka kerta kun valmistatte kahvia, saatte aina korkealaatuista juomaa eikä tarvitse huolehtia siitä, onnistuiko kaikki täydellisesti. Kapselikahvin juominen on halvempaa kuin kahvin valmistaminen tavanomaisella ja kalliimmalla kahvinkeittimellä. Myös näiden laitteiden kompakti koko ja ergonomisuus ovat erittäin tärkeitä, koska ne vievät vähemmän tilaa kuin kilpailijansa.

Jos ette ole vielä tehneet sitä, rekisteröitykää ehdottomasti uutiskirjeemme tilaajaksi. Bigboxin uutiskirjeen tilaajat saavat ajankohtaista tietoa poistoista, alennuksista ja tarjouksista. Jos haluatte ostaa edullisemmin kuin tavallisesti ja hyödyntää ainutlaatuisia tarjouksia, kun ostatte kahvinkeittimiä tai muita laitteita, älkää epäröikö rekisteröityä sähköpostiosoitettanne uutiskirjeen tilaajaksi.