Tietoa
Tuoteluettelo

Alkometrit

Bigbox.fi verkkokauppa Alkometrit jota myy yksi suosituimmista valmistajista - ROVICO, oromed, Alcodetector, Alcoscan, BACscan. Alkometrit hinta(t) alkaen 0,97 €. Bigbox.fi:ssä on yli 45 eri malleja. Vasemmalla olevien suodattimien avulla voit helposti muuttaa haluamiesi tuotteiden parametreja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Toimitamme oikean, tähän kategoriaan kuuluvan tuotteen tuotteessa ilmoitetussa määräajassa.

UKK

Toimitusaika on yleensä 1-3 työpäivää. Tarkemmat aikataulut saat kohdekohtaisesti.

Alkometrit

Alkometrit ovat laitteita, jotka mahdollistavat nopean ja yksinkertaisen alkoholipitoisuuden määrittämisen kehossasi - humalatilan. Tällaisen laitteen omistaminen on tärkeää, jos haluat suojata itseäsi ja muita vastuuttomalta käytökseltä. Aiotko ajaa juhlien jälkeen? Silloin sinun on tarkistettava humalatilasi, jotta tiedät, voitko ajaa. Alkomittareita käytetään yleensä tähän tarkoitukseen, koska ne suojaavat itseäsi ja muita aiheuttamasta vaaraa ja oikeudellisia ongelmia.

Bigbox-verkkokaupassa tarjoamme sinulle mahdollisuuden ostaa Alcodetectorin, Alcoscanin, Alcovisorin, BACscanin, Dragerin ja monien muiden valmistajien alkometreja, joissa on elektrokemiallinen sensori tai puolijohde mittausta varten. Käyttämällä käteviä tuotesuodattimia voit nopeasti selvittää, mikä alkometri on suosituin, mitkä tuotteet ovat uusimpia ja mitkä täyttävät kriteerisi (hinta, sensorityyppi, muu).

Kaupassamme on paitsi alkometreja, myös niihin sopivia lisävarusteita (suuttimia). Kertakäyttöinen suutin on erittäin tärkeä osa. Sen on oltava hygieeninen oman turvallisuutesi ja tarkan mittauksen vuoksi. Suuttimia ostaessasi on tärkeää ottaa huomioon, että ne ovat yhteensopivia laitteesi kanssa. Jotkin suuttimet on tarkoitettu tietyille valmistajien tuotteille, toiset ovat yleiskäyttöisiä.

Klikkaamalla mitä tahansa alkometria katalogissamme, sinut ohjataan tämän tuotteen omalle sivulle. Siellä löydät paitsi korkean resoluution tuotekuvia, myös tärkeimmät tekniset tiedot sekä muut ostajat koskevat arvostelut tästä laitteesta. Voit lisätä kiinnostavimmat alkometrit vertailuun nähdäksesi, mikä malli tarjoaa eniten hyödyllisiä ominaisuuksia tai tarjoaa parasta vastinetta rahoillesi. Koska hankittava laite ostetaan paitsi ulkonäön, myös teknisten ominaisuuksien ja tarkkuuden vuoksi, on erittäin tärkeää tehdä oikea päätös. Tuotteiden vertailutyökalu antaa jokaiselle ostajalle lisää varmuutta ostaessaan jopa näin erityistä laitteistoa, kuten alkometreja. No, ja tietenkin asiakaspalvelumme on aina valmis vastaamaan kysymyksiisi.

Muista, että henkilökohtainen alkometri on hyvä investointi turvallisuuteen. Joskus on mielenkiintoista tietää, kuinka nopeasti kehosi poistaa alkoholin tai onko onnistunut arvaamaan tulokset tarkasti. Ole valppaana ja muista, että poliisin käyttämät alkometrit ovat usein hieman erilaisia, eikä henkilökohtaista alkometria tai sen tuloksia käytetä kyseenalaistamaan poliisin laitteiston tuloksia.

Jos olet kiinnostunut terveydenhuollon teknologiasta hyvillä hinnoilla ja etsit laajaa valikoimaa ostaessasi verkossa, niin Bigboxilla on varmasti jotain tarjottavaa sinulle! Laaja erilaisten tuotteiden valikoima, erinomaiset alennukset, kätevä toimitus ja joustavat osamaksuehdot. On myös tärkeää tietää, että uutiskirjeen tilaajat ostavat usein halvemmalla, koska he saavat ensimmäisenä tietää, milloin alkometreille tai muille tuotteille on alennus tai milloin alennusmyynti alkaa.